plakete

Tvrtka Xerotrade d.o.o. osnovana je 1993. godine. Od tada uspješno djeluje na tržištu kao ovlašteni Xerox partner. Večinu svojih aktivnosti baziramo na prodaji i servisu Xerox opreme. Obavljamo dostavu, instalaciju te implementaciju navedenih uređaja.

Tehnička podrška je osigurana kao i lager potrebnih rezervnih dijelova i potrošnog materijala. Opremljenost i obučenost osoblja koje je našim kupcima uvijek na raspolaganju, te opremljenost prostora kao i voznog parka, omogućava poslovanje na obostrano zadovoljstvo. Trenutno zapošljavamo 7 djelatnika, od toga 3 servisera. Kvaliteta proizvoda, stručnost, ozbiljnost poslovanja razlog su uspješnog poslovanja naše tvrtke.

Xerotrade_ured

Xerotrade

Xerox je proizvođač fotokopirnih uređaja s tradicijom dužom od 70 godina. Kao jedan od pionira u razvoju i proizvodnji laserskih pisača, Xerox i danas prednjači u primjeni najnovijih tehnologija ispisa.

Paleta proizvoda koje Xerox danas nudi može zadovoljiti potrebe gotovo svakog korisnika koji od svog ispisanog dokumenta očekuje najviše: od malih pisača i multifunkcijskih uređaja za kućnu uporabu i manje urede, do velikih digitalnih multifunkcijskih rješenja koja svojim performansama zadovoljavaju potrebe velikih poslovnih organizacija.

Prošlo je 70 godina od izuma koji je promijenio svijet. Xerografija, metoda koju je izumio Chester Carlson, je dovela do informacijske revolucije te danas predstavlja tehnološki temelj fotokopirnih uređaja, laserskih pisača i digitalnih produkcijskih pisača. Ime je sastavljeno iz grčkih riječi »xeros«, što znači suh, i »graphein«, što znači pisanje. Carlson je stvorio prvu xenografsku sliku 1938. godine, a njegov je postupak bio prvi put upotrebljen pri izradi crno-bijelih kopija na običnom papiru, dva desetljeća kasnije, kada je tvrtka Haloid Company (danas Xerox Corporation) predstavila automatski fotokopirni uređaj Xerox 914. Tvrtka Xerox se od tada usredotočava na novosti koje ugrađuje u svoje brojne proizvode, rješenja i usluge. Tvrtka je lani globalno primila 584 patenata, što je 5 posto više nego godinu dana ranije.

Xerotrade

REFERENTNA LISTA: